Kedves Vadászvendég!

Bizonyára jól ismeri a magyar vadászati lehetőségeket, ezen belül is a jó nagyvadas Nyugat-Magyarországi vadászterületet, a Zala megyei világhírnévnek örvendő magyar gímszarvas állomány hazáját.
Belföldi, de főleg Nyugat-Európai vendégvadászok évtizedek óta sikeresen vadásznak ezen a vadászterületen gímszarvasra, vaddisznóra, és őzre egyaránt.
Magyarországon 2007. évben a vadászterületek jelentősen átalakultak. Vadászklubunk közel 5.000 ha nagyságú vadászterületén az elkövetkezendő tíz évben továbbra is kínál vadászati lehetőségeket a fent említett vadfajok vonatkozásában.

Köszönhetően a tudatos vadgazdálkodásnak, vadászterületünk kiváló élőhelyi adottságai, és nyugalma nem változott, így vendégeink általában sikeresen és elégedetten távoztak tőlünk.

Partnereink részére ellátást továbbra is a vadászterületen található vadászházban tudunk biztosítani, így lehetőség nyílik az éjszakai szarvasbőgés hallgatására ezzel is növelve a szeptemberi bikavadászat izgalmát, élményét.

Szarvas állományunk kiváló minőségét támasztja alá az a tény, hogy vadászterületünkön esett a világ legnagyobb szabadtéren tartott trófeájú szarvasbikája, melynek súlya 17,45 Kg.

Szeptemberi szarvasbőgésben átlagosan mintegy 25-30 db gímbika kerül terítékre minden évben,  ahol közben lehetőség nyílik vaddisznó vadászatára is. November és december hónapban vaddisznó hajtóvadászattal és terelő vadászattal állunk vendégeink rendelkezésére.

Vadászati módok közül elsődleges a les vadászat, a vaddisznó hajtóvadászat és a terelő vadászat, de igény szerint lehetőség nyílik lovas fogattal történő vadászatra is.

Kérjük, amennyiben rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, látogasson meg bennünket minél előbb a világhírű magyar gimszarvas állomány hazájában, Zala megyében.

 

Vadászüdvözlettel,

Balogh Rudolf
Elnök